Onze klanten

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Dat is natuurlijk makkelijk gezegd dus hoe kunnen wij dat bewijzen? Onderstaand delen wij een aantal ervaringen, met dank aan onze klanten natuurlijk!

Deel uw ervaring op Facebook

Ook  op onze Facebook pagina staan een aantal reviews en is het mogelijk uw ervaring met Kunstgrascentrum achter te laten. Wij stellen uw review bijzonder op prijs!

Video gemaakt in samenwerking met klanten

Reacties in de mailbox


Het was een hele fijne samenwerking met je en de reclame is zeker al gemaakt. Had ik het geweten, dan had ik dit al veel eerder gedaan.”

Werner Diksmuide


Over product en service bij kunstgrascentrum ben ik 100 % tevreden klant , afspraak, werkwijze , vriendelijkheid.

Roger(Blankenberge)


Wij zijn in ieder geval zeer tevreden, nu en dan eens onkruid uithalen en alles blijft mooi.
En al de afspraken waren voor ons zeer duidelijk en goed nageleefd. De prijs was zo als op voorrang afgesproken orde.

Philippe en Carine (Westende, vakantiewoning)


“Bedankt voor uw mailtje. Alles gaat goed met ons. Tot vandaag zijn wij heel tevreden. Zowel de dienstverlening, de plaatsing als de kwaliteit ervan waren uitstekend. Tot dusver hebben we geen enkel probleem ontmoet. Bezoekers gaven ons vele enthousiaste commentaren.

Patrick (Koksijde)


“We zijn nu een jaar verder en we zijn nog altijd super tevreden en content!!
 Onze hond loopt er vrij op rond , mag er zelfs zijn behoefte op doen , het grastapijt veranderd totaal niet !
Onze tevredenheid over u zaak begon eigenlijk al een paar jaar er voor tijdens een handelsbeurs , daar stond onze keus al vast om voor u bedrijf te kiezen , door de uitgebreide uitleg die we kregen en vriendelijke omgang..
Daarna het komen opmeten , de uitleg voor de voorbereidingen, het materiaal die we te leen kregen , de werkmannen die op de afgesproken datum en op het afgesproken uur aanwezig waren bij ons , de opkuis was dik in orde , vriendelijke werkmannen….
Wij zijn zéér tevreden klanten , al wie nog eventueel twijfelt mag komen zien bij ons …”

Geert en Isabelle (Wevelgem)


Alles gaat goed, we zijn nog steeds zeer tevreden over het kunstgras. Weinig tot geen onderhoud. Natuurlijk uitzicht en kindvriendelijk.Zeker geen spijt van deze investering. Samenwerking en communicatie steeds vlot verlopen.

Wim en Ils (Bredene)


Met ons gras gaat het fantastisch . Het ziet er nog exact hetzelfde uit als de dag dat het geplaatst werd, dat wil zeggen dat het nog steeds dezelfde kleur en structuur heeft en ook nog precies even vlak als een biljartlaken ligt. Over de manier van werken en de service kan ik zeer kort zijn , die is echt top!

Steve en Vicky(Bredene)


Zijn zeker tevreden van de geleverde kwaliteit, afspraken & levering zijn telkens zoals afgesproken gebeurt.

Vincent(Wevelgem)


Johan,
Ik ben nog altijd tevreden van het gras die er binnenkort een jaar zal liggen. Ik heb alleen maar positieve ervaringen met jullie, zowel wat afspraken als netheid tijdens de werken betreft. Ik zou u zeker aanbevelen bij vrienden!

Groet Nadine


Johan,
bedankt voor de mooie afwerking van het dak. We zijn er al volop van aan het genieten. En we krijgen heel veel toffe reacties van familie en de buren… Ik heb binnenkort al een nieuwe klant voor je, ik bel je nog !
groeten, Mike


Nogmaals bedankt voor de professionele, vriendelijke en nog zelden geziene
correcte service. Tot ziens!
Kris en Maryline


Met ons kunstgras zijn we zeer content. Naar gebruik toe nog geen enkel probleem gehad.
Ook niet naar onderhoud toe met onze hond en met het slechte weer.
Laurent