Kunstgras West Vlaanderen

kunstgras west vlaanderen

Kunstgras west vlaanderen

Denkt u aan Kunstgras West Vlaanderen dan denkt u aan Kunstgrascentrum. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras in de regio West-Vlaanderen. Daarnaast verdelen wij kunstgras rechtstreeks vanaf de producent. Zo kunnen wij goede kwaliteit garanderen aan eerlijke prijzen. Kunstgrascentrum is exclusief verdeler van Royal Grass in regio West-Vlaanderen en een gedeelte van Oost-Vlaanderen. Enkel door ons verdeeld en geplaatst kunstgras valt onder de garantie. (Ook tuinaannemers kunnen bij ons terecht voor de inkoop van kunstgras.)

Kunstgras West Vlaanderen werkt met Royal Grass kunstgras

Mijn naam is Johan Kemel en als zaakvoerder ben ik verantwoordelijk voor Kunstgrascentrum en tevens contactpersoon voor Royal Grass in België. Ik werk nauw samen met de andere geselecteerde verdelers en samen waarborgen wij kwaliteit en service. Kennis en kunde worden door ons gedeeld en tevens staan wij elkaar bij in de plaatsing van grote projecten. Een unieke samenwerking waar wij trots op zijn!

Aanvullende diensten

Naast de aanleg van kunstgras in West- Vlaanderen, verzorgen wij ook klinker- en tegelwerken en aanleg van hardhouten terrassen. Wenst u een totaalproject te realiseren (met kunstgras, verhardingen, beplantingen), dan zijn wij uw ideale partner.