Royal Grass

Royal GrassKunstgrascentrum is exclusief verdeler van Royal Grass in West Vlaanderen en een gedeelte in Oost Vlaanderen.

Als u kiest voor Royal Grass, kiest u voor kwaliteit. het grastapijt is voorzien van een mooie en veerkrachtige vezel die voorzien is van een ruggengraat, de V-vorm. Hierdoor is het kunstgras veerkrachtig en ziet het er zeer natuurlijk uit. U heeft keuze uit verschillende kleuren groen, hoogte en zachtheid. Er is altijd een grastapijt te vinden dat bij u en uw tuinstijl past! Voor meer informatie kunt u terecht op de officiële website van Royal Grass of lees meer over onze uitleg van de verschillende typen kunstgrassen die verkrijgbaar zijn.

4 redenen om voor Royal Grass te kiezen

1. Natuurlijke looks
Royal Grass is het mooiste en meest natuurlijke kunstgras ter wereld. Het merk bestaat al sinds 2003 en heeft sindsdien een enorme voorsprong op de markt opgebouwd. De V-vorm bijvoorbeeld, die de sprieten de ultieme looks van natuurgras gaf, is een uitvinding van Royal Grass; en vindt u nog altijd alleen maar bij kwaliteiten van Royal Grass®.

2. Veilig kunstgras
Singapore Green labelVeel producten bevatten concentraties zware metalen. Het komt vaker voor dan u denkt. Omdat kunstgras zo populair is worden producten uit de gehele wereld geïmporteerd en is de oorsprong vaak niet duidelijk. Royal Grass niet. En dat kunnen wij bewijzen! Royal Grass is het eerste merk dat het Singapore Green Label heeft gekregen.

U zult misschien denken, wat hebben wij daar aan, maar weet dat dit label voor heel Azië als het meest prestigieuze ecolabel geldt dat een product kan krijgen. Het wordt alleen toegekend aan bedrijven die een bijdrage aan ‘zero waste’ nastreven én waarmaken.

3. Garanties die wij waar kunnen maken
Royal Grass geeft 11-jaar UV-garantie. Deze garantie houdt in dat het gras niet verkleurd door UV stralen. Dus het gras blijft lang mooi! Gegarandeerd! Dat in tegenstelling tot bedrijven die veel later op de markt kwamen. Royal Grass bestaat namelijk al sinds 2003 en gebruikt nog altijd dezelfde grondstoffen als destijds.

4. Professionele installatie en ondersteuning
Royal Grass is in meer dan 45 landen vertegenwoordigd en werkt daar samen met een select gezelschap dealers: professionals in de aanleg en nazorg. Wij zijn er daar één van. Wij adviseren en installeren. Dat doen we in de geest van het product: met focus op kwaliteit, voor, tijdens en na de installatie.

Innovatie – MiNT-technologie

Kunstgras prijzen Royal GrassRoyal Grass vezels zijn voorzien van micro-nerven, of wel de MiNT-technologie. Dit zorgt ervoor dat het kunstgras minder blinkt en dus de kleur mooi natuurlijk is.

Typen kunstgras

Er zijn twee types te onderscheiden. Kunstgras dat na plaatsing volledig moet worden ingestrooid met kwartszand en het type met een ingewoven kroes (mosdraad). Welke type voor u het meest geschikt is hangt af van de locatie, het gebruik en natuurlijk uw voorkeur. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing. Of u nu particulier, bedrijf of overheid bent. Wij helpen u graag bij uw keuze.

Waarom Royal Grass kiezen?

Bekijk het filmpje en u weet het!

Kunstgras leggen

Aanleg is vakwerk en elke tuin is maatwerk. Erkende dealer van Royal Grass zijn getraind in het leggen  en bieden een eigen plaatsingsservice. Met al meer dan 9 jaar ervaring leggen wij uw grastapijt snel en goed! Lees meer over plaatsen.