Verdelers kunstgras in België

Royal Grass is een Nederlands merk en werkt met verdelers die exclusief in een bepaalde regio werken. Royal Grass kunstgras is van hoge kwaliteit. Hoge kwaliteit verdient de beste service en plaatsing. Alleen goed opgeleide verdelers kunnen deze service uitstekend bieden. Ook houden wij zo het verkoopkanaal overzichtelijk en betekent het voor u als klant dat u niet teveel betaalt voor uw kunstgras. Als exclusieve verdelers betrekken wij direct vanaf de fabriek.

Verdelers kunstgras Belgie

 

 Antwerpen  /
Vlaams Brabant
  Limburg
 Oost-Vlaanderen   West-Vlaanderen
VDkunstgrassen
Kernenergiestr. 51 a/b
Wilrijk
Tel. 0497 031 972
E-mail | OFFERTE
EcoGrass
Smisstraat 11
As
Tel. 089 65 65 40
E-mail | OFFERTE
Kunstgrasservice
Bergwegel 21
MERELBEKE
Tel. 0495 374797
E-mail | OFFERTE
Kunstgrascentrum
Herfstlaan 24
Westende
Tel. 0474 477 870
E-mail | OFFERTE

Verdelers kunstgras gezocht

Ieder jaar komt er meer vraag naar kunstgras. Voor bijna iedere regio in België zoeken wij verdelers. Bij voorkeur tuinaannemers of bedrijven die reeds ervaring hebben met de plaatsing van kunstgras. Als exclusieve verdelers van Royal Grass bieden wij een totaalpakket. Niet alleen de verkoop maar ook de plaatsing van het kunstgras maakt een groot gedeelte uit van de werkzaamheden. Verkoop en plaatsing vindt plaats bij particulieren en overheden en incidenteel in opdracht van andere bedrijven.

Interesse? Neem contact op met Johan Kemel voor meer informatie. Stuur een e-mail of bel naar 0474 477 870. Uw bedrijf dient in de betreffende regio gevestigd te zijn. Ook als u geen ervaring heeft kunt u contact opnemen. U krijgt professionele training in het plaatsen van kunstgras.

verdeler kunstgras belgie

Wij zijn er trots op één van de verdelers te zijn van Royal Grass® kunstgras!