Beurs Tuinxpo 2015

Het is bijna zover… het voorjaar! Tijd om tuinplannen te maken en vast uw reserveringen te doen bij de vakmannen. Wij merken het al goed aan de aanvragen op onze site. De tuinkriebels zitten in de lucht!

Wij starten dit jaar met onze presentatie op Tuinxpo 2015

Het weer is misschien nog niet ideaal qua temperatuur, maar dat hoeft voor deze tuinbeurs gelukkig ook niet. In de vaak nog koude februari maand vindt de Tuinxpo volledig overdekt plaats in Kortrijk Xpo. Op deze beurs vindt u een compleet aanbod van alle mogelijke materialen, producten, advies en ideeën voor de tuin, ontdek je er ook inspirerende groenzones en demotuinen. Als tuinliefhebber doe je gegarandeerd inspiratie op, je beleeft er je passie… vier de lente en bereid je voor op een ‘long hot summer’! Meer informatie over deze tuinbeurs vindt u op www.tuinxpo.be

Kunstgrascentrum is, net zoals voorgaande jaren, exposant en tonen wij hier als eerste onze nieuwste kunstgrassen. Decoratiegrassen, siergrassen of sportgrassen… laat u informeren op onze stand.

Gratis kaarten Tuinxpo 2015

Wilt u ons bezoeken en gelijk deze leuke tuinbeurs bezoeken? Wij hebben gratis toegangskaarten voor u. Vul ons contactformulier in en wij sturen ze zonder enige verplichtingen toe.