Is kunstgras geschikt voor honden?

Het wordt ons vaak gevraagd, is kunstgras geschikt voor honden? Het zal wel toeval zijn dat veel mensen die kunstgras nemen ook een viervoeter hebben. Honden en een ‘gewone grasmat’ zijn niet zo’n goede combinatie. Die vraag kunnen wij niet beantwoorden maar één ding is zeker, kunstgras is zeker geschikt voor honden. En niet alleen het dier maar ook u zal het heerlijk vinden. Er worden geen gaten meer gegraven en dus ook geen vieze hondenpoten meer op uw vloer.

Welk type kunstgras is het beste met een hond?

U kunt eigenlijk uit alle soorten kunstgrassen een keuze maken. Onze kwaliteiten zijn bestendig tegen honden, zowel gebruik als tegen hondenplas (het verkleurt niet). Bij grote honden moet het gras wel op zijn plek blijven liggen dus het kan zijn dat wij het gras extra verankeren. Meer weten? Neem gerust contact op, wij beantwoorden uw vragen graag.

Review klant met honden

Wij hebben al veel werken gerealiseerd voor mensen met honden. Onderstaand een review van een tevreden klant op Facebook: “we zijn al super content van de voorbereidings- werken , de borduren zijn al geplaatst door héél sympathieke hard werkende jonge man !!!! dank u Carine & Jean-marie en de hondjes”.

 

Lees ook meer over schoonmaken hondenplas