Kunstgras naden zichtbaar?

In 90% van alle werken plaatsen wij zelf het kunstgras. Problemen dat kunstgras naden zichtbaar zijn hebben wij eigenlijk niet. Mocht het onverhoopt toch niet helemaal naar wens zijn, dan zorgen wij dat het voor elkaar komt. U heeft immers gevraagd of wij het voor u willen aanleggen.

Wij worden wel gecontacteerd door particulieren die zelf het kunstgras geplaatst hebben en er niet tevreden over zijn. Of particulieren die een second opinion willen omdat ze niet tevreden zijn met hoe het werk is afgeleverd door hun tuinaannemer en de kunstgras naden duidelijk zichtbaar zijn.

Kunstgras naden zichtbaar als een tuinaannemer het geplaatst heeft

Kunstgras nadenWacht niet te lang met uw klacht bij uw tuinaannemer. Als de naden bij aanleg niet mooi zijn, dan worden ze dat later ook niet. Neem dus altijd gelijk contact op en neem geen genoegen als ze u een paar maanden willen laten wachten om aan te zien of het beter wordt. Dat wordt het met naden namelijk niet.

Daar is nog een hele andere belangrijke reden voor. Stel dat de naad zo slecht gemaakt is dat deze uitgesneden moet worden en opnieuw gemaakt. Dan is er ook een nieuw stuk kunstgras nodig. Als u er direct werk van maakt is er hoogstwaarschijnlijk nog kunstgras van dezelfde rol aanwezig. Als u te lang wacht komt het gras van een andere productieserie en dan kan er kleurverschil optreden. Dit kleurverschil is minimaal maar toch zult u het zien!

Advies als u het zelf geplaatst heeft

Ook hiervoor geldt het bovenstaande. Het zal voor u alleen lastig zijn om te beoordelen hoe de kunstgras naden hersteld kunnen worden. Ten eerste zo snel mogelijk de lijmband verwijderen zodat de twee stukken kunstgras weer loskomen. Controleer of de banen kunstgras allebei wel recht gesneden zijn. Leg ze opnieuw naast elkaar en ga niet eerder lijmen voordat u er zeker van bent dat ze niet meer zichtbaar zijn.

Hulp nodig? Als wij bij u in de buurt zijn kunnen wij dit wel inplannen.