Kunstgras prijs

Kunstgras prijs, waarom zit er zoveel verschil in?

Ziet u door de bomen het bos niet meer voor wat betreft de vele verschillen in de kunstgras prijs? Welk kunstgras moet u nemen? En waarom is het ene kunstgras zoveel goedkoper dan het andere? Wij helpen u graag een verantwoorde keuze te maken. Afgestemd op uw wensen! Wij leggen u ook graag uit hoe de verschillen in kunstgras prijs ontstaan. In het kort komt her neer op het feit dat de kostprijs wordt bepaald door de grondstoffen die ingezet worden.  Hoe beter de kwaliteit van de grondstoffen en hoe meer er in het product gestoken worden des te langer gaat uw kunstgras mat mee, en daarmee kan de kunstgras prijs ietwat hoger zijn.

Wij adviseren u graag en vertellen u alles over de kwaliteiten die er aangeboden worden. Bel ons op: +32 474 477 870 Of wilt u ons beter leren kennen?

Waarom wij kiezen voor Royal Grass kunstgras

Kunstgras prijzen Royal GrassWij werken enkel met kunstgras van Royal Grass. Wij hebben ervaring opgedaan met verschillende leveranciers en zijn tot conclusie gekomen dat Royal Grass de beste kwaliteits-prijs-verhouding heeft. Bovendien spreekt de natuurlijke uitstraling ons aan. Daarnaast richt Royal Grass® zich al sinds 2003 volledig op ontwikkeling van kunstgras. Het merk staat bekend als een van de meest innovatieve ter wereld. Het kunstgras bestaat uit de unieke V-shape die zorgt voor een enorme veerkracht en de revolutionaire MiNT®-technologie, deze innovatie zorgt ervoor dat het kunstgras minder reflecteert.

Van A tot Z, niet enkel garantie op het kunstgras (11 jaar UV), ook op ondergrond en afwerking. Werken worden uitgevoerd…

Posted by Kunstgrascentrum on Tuesday, April 21, 2015

kunstgras prijsKunstgras prijs per m2 inclusief plaatsing

Bij aanschaf van Royal Grass kunstgras krijgt u de plaatsing gratis (aanbieding tot 31 augustus 2017). Wij hanteren tevens zeer scherpe tarieven voor het realiseren van het totale werk (afgraven gazon en realiseren fundering). De grote van het werk is van belang voor de uiteindelijke kostprijs. Kijk hier voor prijzen inclusief plaatsing.