Grastapijt met mosdraad

kunstgras-tevredenheidKunstgras prijzen met mosdraad

Onderstaand de geadviseerde prijzen van Royal Grass kunstgras met mosdraad. Bij bestellingen voor 31 augustus 2017 geldt gratis plaatsing! Zie onze richtprijzen inclusief aanleg door de plaatsingservice.

Bij een offerteaanvraag krijgt u gratis stalen toegezonden. Maak uw keuze uit één van onderstaande typen kunstgras of vraag ons om ondersteuning bij uw keuze. Wij helpen u graag. Ook kunt u alle grassen bekijken in onze nieuw gerenoveerde showtuin of stellen wij grotere stukken kunstgras in bruikleen voordat wij tot plaatsing overgaan. Zo kunt u een aantal weken beoordelen welke kleur u het mooiste vindt. Zo verzekeren wij u dat u altijd de juiste keuze maakt! Uiteraard staan wij 100% achter onze keuze voor het merk Royal Grass. Weten waar u op moet letten? Lees meer over hoe u kwaliteit kunstgras kunt herkennen .

Keuze uit diverse kunstgras prijzenOmschrijving
kunstgras prijs 2015
ROYAL GRASS SENSE - Prijs € 39,95 p/m2

Sense is de nieuwste telg in de Royal Grass® familie: een prachtige, zachte en natuurgetrouwe kwaliteit. Geen kwaliteit bovendien die zo fraai kroest als de Sense. Dat maakt het een ideale kwaliteit als het je wat minder om de gebruiksbelasting en wat meer om de uitstraling te doen is.


Product informatie

Offerte aanvragen
kunstgras prijs 2015
ROYAL GRASS DELUXE - Prijs € 42,95 p/m2

Een kunstgras product met mooie stevige kunstgrasvezels. De grassprieten staan dicht op elkaar, dit zorgt voor een dichte grasbezetting. De hoogte van dit kunstgras is 35mm. De kleur is prachtig door de combinatie van 3 kleuren groen. Echt topkwaliteit!


Product informatie

Offerte aanvragen
prijs kunstgras
ROYAL GRASS ECOSENSE - Prijs € 42,95 p/m2

100% recyclebaar kunstgras met een zachte en dichte grasbezetting. De grashoogte is 40mm. Met haar volgroene kleur een luxe grastapijt om te zien.


Product informatie

Offerte aanvragen
gazon-kunstgras prijs
ROYAL GRASS SATIN - Prijs € 36,95 p/m2

Houdt u van een wild gazon? Dan is kunstgras Satin iets voor u. Met flexibele en speels vallende grassprietjes. De hoogte is 45mm en het grastapijt is volgroen van kleur.


Product informatie

Offerte aanvragen
kunstgras 2015
ROYAL GRASS SEDA - Prijs € 29,95 p/m2

Dit grastapijt is gemaakt met flexibele V-vorm vezels. Een voordelig kunstgras met een grashoogte van 30mm. Heeft een natuurlijke kleur.


Product informatie

Offerte aanvragen
Prijs goedkoop kunstgras
ROYAL GRASS SILK25- Prijs € 29,95 p/m2

Een mooi kunstgras voor een kleiner budget. Door de grashoogte van 25mm ziet dit gazon er strak gemaaid uit. Mooie natuurlijke kleur.


Product informatie

Offerte aanvragen
kunstgras prijs 2015
ROYAL GRASS SILK35- Prijs € 39,95 p/m2

Prachtig natuurgetrouw kunstgras. Eén van de hardlopers uit ons programma. Zacht, vol en een mooie hoogte van 35mm.


Product informatie

Offerte aanvragen
kunstgras prijs 2015
ROYAL GRASS XL - Prijs € 44,95 p/m2

Kunstgras voor de echte grasliefhebber. Superzacht en maar liefst 65mm hoog. Een 'weide' in uw achtertuin!


Product informatie

Offerte aanvragen

Bovengenoemde kunstgras prijzen zijn inclusief BTW en uitsluitend voor het grastapijt.

Deze pagina bevat de prijzen van kunstgrassen met mosdraad. Ook hebben wij zandingevulde kunstgrassen in ons programma. Klik hier voor deze prijzen.