Grastapijt met zandvulling

kunstgras-tevredenheidKunstgras prijzen met zandvulling

Onderstaand de geadviseerde kunstgras prijzen van Royal Grass met zandvulling (meer dan 20kg zand de vierkante meter).  De kunstgras prijzen zijn afhankelijk van de volgende elementen. Wilt u liever een volle (dichte) variant, dan moet u beseffen dat er meer vezels in de mat zitten waardoor de mat ook duurder zal zijn.

kunstgras prijzenDan is ook de lengte van de vezel van belang en uiteraard de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen. Laat u daarom goed informeren voor u een keuze maakt.

Zandgevulde kunstgrassen zijn moeilijk te kiezen aan de hand van een staal. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. In onze nieuw gerenoveerde showtuin kunt u alle grassen zien (geplaatst). Wij raden u van harte aan uw voorkeur te bepalen aan de hand van onze showvakken.

Keuze uit diverse kunstgrassenOmschrijving
prijzen kunstgras 2015
ROYAL GRASS EXCLUSIVE - Prijs € 36,95 p/m2

Exclusive is gemaakt met een stevige V-vorm vezel. De grassprietjes staan mooi rechtop en kunnen tegen een stootje. Door de bruine zandvulling ziet het gazon er heel erg realistisch uit.


Product informatie

Offerte aanvragen
prijs kunstgras velvet
ROYAL GRASS VELVET - Prijs € 34,95 p/m2

Mooie zachte en flexibele grassprietjes. Een heel natuurlijk ogend kunstgras, dat wordt versterkt door de zandvulling.


Product informatie

Offerte aanvragen
prijs kunstgras speelgras
ROYAL GRASS XPLAY - Prijs op aanvraag

Dit is geen siergras. Wel heel functioneel als onderhoudsvriendelijk speelveldje.


Product informatie

Offerte aanvragen

Bovengenoemde kunstgras prijzen zijn inclusief BTW en uitsluitend voor het gras. Wij hebben ook grastapijten met mosdraad. Klik hier voor een overzicht.