Kunstgras particulier gebruik

Kunstgras particulier gebruik is de laatste jaren echt in opkomst. Steeds vaker zien we een mooi groen grastapijt verschijnen in de tuin, op het balkon, op het dakterras of zelfs binnenshuis. Deze trend is niet zo vreemd. Een mooi gazon onderhouden is immers een lastige opgave. Dan is kunstgras een uitkomst. Doe een offerteaanvraag.

Meest verkochte soorten voor tuin en terras:

kunstgras particulier

Royal Grass Sense (€ 39,95 p/m2)

 

kunstgras particulier

Royal Grass Silk25 (€ 29,95 p/m2)

 

kunstgras_silk35

Royal Grass Silk35 (€ 39,95 p/m2)

 

kwaliteit kunstgras foto

Royal Grass Deluxe (€ 42,95 p/m2)

 

kunstgras lekker zacht

Royal Grass XL (€ 44,95 p/m2)

 

Gekleurd kunstgras

Een nieuwe trend is gekleurd kunstgras. De meest trendy kleuren hebben wij al voorbij zien komen. Van fel geel tot zoet roze. Onze favorieten zijn de meer rustiger kleuren zoals wit, grijs en zwart. Wij hebben gekleurd kunstgras nog niet standaard in ons assortiment (of op voorraad) maar uiteraard kunnen wij daar wel aankomen. Vraag ons naar de prijzen.

Adviesgesprek

Lastig om een keuze te maken? Kom dan naar onze toonzaal. Hier kunt u grotere realisaties zien en krijgt u uitgebreid advies. Graag wel van te voren een afspraak maken want wij zouden het vervelend vinden als u voor een gesloten deur staat. Een afspraak kan ook ’s avonds of in het weekend.

Kunstgras particulier Plaatsingservice

Het leggen van kunstgras houdt in het op maat snijden van het kunstgras en inpassen in de afboording. U kunt het zelf doen of door ons laten doen. Onze plaatsingservice werkt tegen eerlijke prijzen en kan het leggen snel en vakkundig voor u uitvoeren.