Kunstgras voor scholen

Kunstgras voor scholen wordt intensief gebruikt. Kinderen spelen en sporten op het gras. Iedere dag. Jaarrond. Vaak met platte zolen, dat hoeft geen probleem te zijn. Mits u kiest voor het juiste product. Wij voeren twee kwaliteiten die deze gebruiksintensiteit perfect kunnen weerstaan. Namelijk Royal Grass XPlay en Royal Grass Ultra. Ze zijn uitvoerig getest met een zogenoemde Flatsole test. Deze testvorm vindt plaats in een laboratorium en is in het leven geroepen voor het testen van grastapijt producten voor de sport, zoals voetbal en hockey. European Synthetic Turf Organisation (ESTO) heeft deze testvorm ook ingesteld voor kunstgras voor landschaps toepassingen en tuinen. Simpel gezegd om het koren van het kaf te scheiden. De kwaliteiten van Royal Grass® halen daar de mooiste rapportcijfers van heel de ‘school’.

Valveiligheid voor scholen

Kunstgras voor scholenHet is onze verantwoordelijkheid om onze kinderen te beschermen zodat ze zich zo min mogelijk hoeven te bezeren. Met de Xplay en Ultra ondervangt u dat. De combinatie van het grastapijt met schokabsorberende foam levert u namelijk een legitiem certificaat op dat de valdemping voldoet aan de wettelijke normen.

Grastapijt met Singapore Green Label

Kunstgras voor scholen maar ook tuinen wordt steeds populairder, dat merk je wel want overal schieten bedrijfjes uit de grond. Helaas worden de producten vaak geïmporteerd uit landen waar men minder waarde hecht aan milieu normen en veiligheid. Vaak zitten er in grastapijt concentraties zware metalen. Met Royal Grass® loopt u daar geen risico mee. Sterker nog: het is het eerste merk dat het Singapore Green Label heeft gekregen. Singapore loopt al jaren voorop met keurmerken voor milieuvriendelijke en veilige producten. Dit certificaat geldt voor heel Azië als het meest prestigieuze ecolabel dat een product kan krijgen. Het wordt alleen toegekend aan bedrijven die een bijdrage aan ‘zero waste’ nastreven én waarmaken.

Gegarandeerde kwaliteit

De Royal Grass® producten hebben een 11-jarige UV-garantie. Uw gras zal dus niet verkleuren en blijft dus lang mooi. Kunnen wij die garantie wel geven? Ja hoor. Geen probleem. Royal Grass is al sinds 2003 specialist, en kunnen hun garantie staven op feiten in tegenstelling tot alle andere bedrijven.

Professionele kunstgras specialist

Maar een perfecte grastapijt mat alleen is niet genoeg. Alles valt en staat met de kennis en kunde van het select gezelschap dealers. Top professionals in advies, aanleg en oplevering. Met focus op kwaliteit.

Wilt u een grastapijt dat in alle opzichten voldoet aan de eisen die u als school er aan stelt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wilt u eerst een persoonlijk advies op locatie of ontvangt u graag stalen? Laat het ons weten.

Eisen voor speelplaatsen

De eisen aan speelplaatsen zijn hoog. De hele dag, het hele jaar door wordt er intensief gebruik van gemaakt. Dit kan zijn op een schoolplein maar ook in een woonwijk of zelfs bij een crèche. Hierdoor heeft het kunstgras het zwaar te verduren. Voor het gebruik op speelplaatsen raden wij dan ook andere soorten aan dan voor particulier gebruik.

Geadviseerde  soorten voor multifunctioneel gebruik:

Royal Grass XPlay111

 

 

 

Royal Grass Ultra

22222

Valdempende onderlaag

Worden er ook speeltoestellen op de speelplaats geplaatst? Dan moet u hoogstwaarschijnlijk ook een valdempende onderlaag installeren. Voor publieke speeltuinen is dit verplicht voor toestellen hoger dan een meter. Wij leveren ook valdempende onderlagen.

Adviesgesprek

Lastig om te bepalen wat u nodig heeft? Maak dan een afspraak met onze adviseur. Een afspraak kan ook ’s avonds of in het weekend.