Kunstgras kwaliteit

Kunstgras is zeer populair de laatste tijd, het heeft ook vele voordelen. Maar hoe kunt u nu de juiste keuze maken waarbij prijs en kwaliteit in balans zijn omdat u weet dat u jarenlang onbezorgd zult gaan genieten omdat u de juiste kwaliteit heeft gekozen. Er zijn vele soorten van verschillende kunstgras kwaliteit te verkrijgen. Laat u goed informeren want tussen al deze soorten zitten er ook een groot aantal waarbij u na jaren spijt krijgt van uw keuze.

Een aantal zaken willen wij graag nader toelichten:

Verkleuren grastapijt

Als u gaat voor kunstgras kwaliteit, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over het verkleuren. Die producten zijn namelijk uitvoerig getest en de leveranciers kunnen dan ook een rapport tonen waarop de garanties zijn afgestemd. Wij geven 11 jaar garantie.

Platliggen van kunstgras

Elke soort kunstgras gaat op termijn plat liggen. de ene soort doet dit al na twee maanden en de andere na 3 jaar. Dit hangt af van welke kwaliteit u gekozen heeft, maar ook het gebruik.. Spelen er dagelijks kinderen op uw gazon dan heeft u een kwaliteit nodig die past bij die toepassing.

Garantie op kunstgras kwaliteit

Meestal worden er langdurige garanties afgegeven tegen verkleuring van het kunstgras, dit wordt genoemd UV-garantie. Daarnaast wordt er garantie gegeven op slijtage. Belangrijk hierbij is dat vaak deze garantie alleen geldig als de gekozen kwaliteit laat aanleggen.  Wij adviseren u graag over alle voor en de weinige nadelen.

Kunstgras kwaliteit van Royal Grass

Wij werken al jaren samen mer het Nederlandse Merk Royal Grass. Waarom? Omdat zij sterk inzetten en geloven in een hoge kwaliteitsstandaard, in duurzaamheid en gebruiksplezier. Hierdoor hebben wij nog nooit problemen gehad met onze klanten hetgeen betreft de kunstgras kwaliteit.

Wilt u meer lezen over de innovaties van Royal Grass en de kunstgras kwaliteit die zij nastreven? Royal Grass.

Bent u op zoek naar topkwaliteit? Dan is Royal Grass Deluxe zeker iets voor u!

Royal Gass Deluxe is gemaakt met de stevige V-vorm vezel. Doordat de grasspriet iets dikker is dan de andere soorten, staat deze niet alleen mooi rechtop maar kan deze ook tegen een stootje en is dus echt van topkwaliteit.

Uniek van dit kunstgras is dat het opgebouwd is uit 3 kleuren groen (standaard is dit twee kleuren). Hierdoor heeft het een bijzonder mooie kleur groen. Ook bevat dit type meer grasvezels per m2 en is hierdoor dik en vol.

kunstgras kwaliteit

Royal Grass Deluxe

Dit grastapijt wordt geleverd op rollen (lees meer over grastapijt) en daardoor exact voor uw tuin op maat te maken. Dit gras is perfect voor tuinen, balkon of dakterras.

  • Robuuste V-vorm vezel in drie kleuren groen
  • Volle grasbezetting
  • Grashoogte 35mm
  • Bijzonder mooie groene kleur
  • Prijs per m2 € 42,95 inclusief BTW
Offerte aanvragen