Kunstgras voorzien van zand

Royal Gass Exclusive is gemaakt met een stevige V-vorm vezel. Doordat de grasspriet iets dikker is dan de andere kunstgrassen, staat deze niet alleen mooi rechtop maar kan deze ook tegen een stootje. Dit kunstgras heeft een fris groene kleur en door de zandvulling ziet het er heel erg realistisch uit.

Dit is een kunstgras zonder mosdraad. Deze mosdraad die normaal voor de ondersteuning van de vezel zorgt, wordt hier vervangen door een vulling van zand. Niet een klein laagje zoals wij altijd adviseren voor kunstgras (lees meer over instrooizand), maar zeker een dikke laag van 15mm tot 20mm. Hier door is Royal Grass Exclusive uiterst vandalisme bestendig en vooral geschikt voor projecten in het openbaar groen.

kunstgras zand

Royal Grass Exclusive

  • Robuuste V-vorm vezel
  • Volle grasbezetting
  • Zeer natuurlijk beleving na installatie
  • Grashoogte 37mm
  • Fris groene kleur
  • Prijs per m2 € 36,95 inclusief BTW
Offerte aanvragen

Zand voor kunstgras Exclusive

Royal Grass Exclusive kan niet gebruikt worden zonder zandvulling. Het zand is absoluut noodzakelijk om de grassprieten overeind te zetten en te zorgen dat het er natuurlijk uit ziet. Dus wilt u geen zand? Kies dan uit een van onze andere soorten kunstgras. Alternatief in dezelfde kleur en stevigheid is Royal Grass Deluxe.

De dikke laag zand zorgt voor veel gewicht. Hierdoor heeft het een beschermende functie en blijft het kunstgras goed op de plaats liggen. Het zand heeft tevens een vuurdovende werking. Hierdoor is het zeer geschikt voor openbare ruimte of waar kans op vandalisme groter is.

zand kunstgras

Bruin zand van Royal Grass

Het bovenste laagje wordt ingestrooid met speciaal bruin zand. Hierdoor ziet Royal Grass Exclusive er super echt uit!

Helaas is het lastig om hiervan stalen per post te sturen. Wilt u zien hoe dit er gelegd uitziet? Maak dan een afspraak om onze showtuin te bezichtigen.