Natuurlijk kunstgras met zandvulling

Royal Gass Velvet is gemaakt van de flexibele V-vorm vezel met MiNT-Technologie. Deze grasmat heeft een natuurlijke groene kleur die niet ‘te groen’ afsteekt, bijvoorbeeld in de wintermaanden. De zandvulling maakt dat dit type gras er nog echter uitziet. Geschikt voor grote tuinen en intensief gebruikt (niet geschikt voor binnen gebruik of balkon).

Dit is een kunstgras zonder gekroesde vezel onderin in de grasmat. Deze ‘gekroesde’ vezel die voor de ondersteuning van de ‘rechte ‘ vezel zorgt, is hier vervangen door een zandvulling. Niet een dunne laag zoals wij altijd adviseren (lees meer over instrooizand), maar zeker een dikke laag van 15mm tot 20mm. Hierdoor is Royal Grass Velvet geschikt voor intensief gebruik en ook geschikt voor projecten in het openbaar groen.

 

 

 

 

 

  • Zachte V-vorm vezel
  • Mooie grasbezetting
  • Zeer natuurlijk na installatie
  • Grashoogte 45mm
  • Onopvallende kleur groen
  • Prijs per m2 € 34,95 inclusief BTW
Offerte aanvragen

Zand voor kunstgras Velvet

Royal Grass Velvet kan niet gebruikt worden zonder zandvulling. Het zand is absoluut noodzakelijk om de grassprieten overeind te zetten en te zorgen dat het er natuurlijk uit ziet. Dus wilt u geen zand? Kies dan uit een van onze andere soorten kunstgras. Alternatief in dezelfde kleur en stevigheid is Royal Grass Satin.

De dikke laag zand zorgt voor veel gewicht. Hierdoor heeft het een beschermende functie en blijft het kunstgras goed op de plaats liggen. Het zand heeft tevens een vuurdovende werking. Hierdoor is het zeer geschikt voor openbare ruimte of waar kans op vandalisme groter is.

zand kunstgras

Bruin zand van Royal Grass

Het bovenste laagje wordt ingestrooid met speciaal bruin zand. Hierdoor ziet Royal Grass Velvet er super echt uit!

Helaas is het lastig om hiervan stalen per post te sturen. Wilt u zien hoe dit er gelegd uitziet? Maak dan een afspraak om onze showtuin te bezichtigen.