Realisaties door Kunstgrascentrum

Onderstaand foto’s van verschillende realisaties. Ons team is dag in dag uit op weg om mensen blij te maken met een mooi gazon. Foto’s maken of onze website bijwerken schiet er dan wel eens bij in! Maar gelukkig is er Facebook, dat maakt het makkelijk om met de telefoon snel een paar foto’s te trekken. Veel actuele realisaties vindt u dan ook hier [bezoek Facebook].

Kunstgras bedrijf
Bedrijf verwelkomt Royal Grass kunstgras

Klanten en werknemers van het bedrijf Kopal in Kortemark kunnen door de aanleg van topkwaliteit Royal Grass kunstgras, sinds kort genieten van een frisse, groene en onderhoudsvriendelijke omgeving.

Lees meer


Speelveld-kunstgras
Nieuw speelveld voor school

Bij Onze Lieve Vrouwen college in Oostende in Oostende lag een stuk grond van 450m² waar al jaren niks mee gedaan werd. Een grasveld aanleggen behoorde niet onmiddellijk tot de mogelijkheden. Kunstgrasveld de beste optie was”.

Lees meer


Zwembad-kunstgras
Zwembadbouwer kiest Royal Grass

Een zwembadbouwer was voor zijn showtuin op zoek naar een mooie, onderhoudsarme oplossing. Hij wilde weinig onderhoud aan zijn kijktuin. De keuze viel dan ook al snel op kunstgras.

Lees verder


Kunstgras tuin
Uit liefde voor de kleinkinderen

Een zwembad bij opa en oma in de tuin. Welk kind wil dat nu niet? Deze grootouders uit België wilden hun tuin vooral inrichten voor de kleinkinderen. Dus kwam er een heerlijk zwembad met daaromheen kunstgras.


prachtige helling met kunstgras
Plaatsing kunstgras op een helling

Kunstgras plaatsen op een helling is altijd een uitdaging. Hier komt wel wat meer bij kijken dan ‘uitrollen’. Door onze jarenlange ervaring in het werken met kunstgras durven wij deze klus ook zeker aan. Het resultaat mag er wezen!


speeltuin gerealiseerd door kunstgrascentrum
Een ideale speeltuin…

Kunstgras is ook ideaal voor een heerlijke speeltuin. Altijd schoon en veilig spelen voor de kinderen en voor u als ouders lekker weinig onderhoud! Het kunstgras heeft het natuurlijk wel zwaar te verduren met zulk intensief gebruik. Maar denkt u eens in met gewoon gras, dat overleeft misschien enkele weken! Met kunstgras heeft u jaren plezier.