Showtuin kunstgrassen vernieuwd

Dit jaar hebben wij onze showtuin volledig vernieuwd. U vindt hier maar liefst meer dan 300m2 aan verschillende kunstgrassen.

Waarom een showtuin kunstgrassen? Dit doen wij om u een goed beeld te geven van de vele kwaliteit kunstgras die wij voeren. Wij beseffen dat er veel keus is en daarom willen wij u graag laten zien en voelen, en daarnaast voorzien van passend advies. De producten die wij voeren zijn van top kwaliteit. Wij weten ook dat iedereen dat zegt. Maar, neem de moeite om te komen kijken en de producten zelf zullen u overtuigen. De showtuin kunstgrassen heeft ons al vele jaren tevreden klanten opgeleverd. Ons motto is, wij zijn pas tevreden als u dat bent. Op zoek naar een prachtige tuin, of een speelveld voor uw kinderen. Meer vrije tijd? Kom langs en wij zullen u informeren.

Showtuin kunstgrassen met de volgende soorten hebben wij geplaatst:

  • Zandingestrooide variant Royal Grass Velvet
  • Speelveldje met Royal Grass Exclusive
  • Hoogpolig grastapijt Royal Grass XL (65mm hoog)
  • Voordelig kunstgras Royal Grass Silk25
  • Siergras met iets “wildere” uitstraling Royal Grass Satin
  • Perfect en strak gemaaid uitziende Royal Grass Deluxe
  • Zacht en vol kunstgras Royal Grass Silk35
  • Iets heel anders, ook voor “zwart kunstgras” kunt u bij ons terecht!

Laat u goed adviseren

Laat u goed informeren, want de kwaliteit van de plaatsing is zeker zo belangrijk als de kwaliteit van het kunstgras. Om er jaren van te kunnen genieten is de ondergrond van essentieel belang. Onze expertise in het plaatsen van kunstgras hebben wij opgebouwd in de laatste 8 jaren. We plaatsen kunstgras in tuinen, op dak terrassen etc. en altijd zullen wij zorg dragen voor de perfecte plaatsing. Daar staan wij garant voor.

Onderstaand een paar foto’s van onze showtuin

showtuin kunstgrassen

showtuin kunstgrassen

showtuin kunstgrassen

showtuin kunstgrassen

Onze buren doen graag mee met onze showtuin en hebben ook een stuk kunstgras in de voortuin geplaatst.