tuinaanleg

Tuinaanleg

Bij Kunstgrascentrum Westende kunt u terecht voor alle diensten die verband houden met tuinaanleg. Naast de plaatsing van kunstgras, verzorgen wij ook realisatie van bestrating en terrassen. Wenst u een totaalproject te realiseren (met kunstgras, verhardingen, beplantingen), dan zijn wij uw ideale partner in West-Vlaanderen. Wij staan u graag bij met advies en voeren de tuinaanleg uit op een deskundige wijze. Ons motto is: “alle werken worden uitgevoerd als was het voor onszelf”.

Basis van een goede tuinaanleg

Wat is de basis van een goed tuinontwerp? Het antwoord op deze vraag zal verschillen per persoon die u het vraagt. Onze visie is dat de basis begint bij de vraag: hoe wilt u uw tuin gebruiken? Uit ervaring weten wij dat bestrating en het gazon meestal een belangrijke rol innemen. Vanuit deze basis denken wij mee met uw tuinontwerp.

Samen werken aan een mooi ontwerp

Natuurlijk brengen bomen, bloemen en planten sfeer in uw tuin en mogen ook zeker niet ontbreken. Maar de basis moet goed worden aangelegd zodat u daar jaren plezier van kunt beleven en natuurlijk het liefst met zo min mogelijk onderhoud. Onze kracht ligt in het maken van goede ondergronden voor bestratingen, kunstgras, terrassen en plantvakken. Uiteraard kunt u het plaatsen van de planten aan ons overlaten maar het is ook prettig om samen te werken voor een mooi resultaat!

Meer weten? Neem dan nu contact op voor een tuinaanleg.