kunstgras plaatsen

Kunstgras plaatsen

Wij zijn al meer dan 8 jaar een begrip. Wij verkopen niet alleen grastapijt maar zorgen ook voor een professionele plaatsing. Wij verzorgen kunstgras plaatsen in tuinen, op scholen en op daken. Onze ervaren medewerkers plaatsen 5 dagen per week en kennen alle kneepjes van het vak. Het voordeel voor u is dat de plaatsing snel en goed gebeurt en u verder geen risico loopt. De persoon die u adviseert, plaatst en zorgt voor een perfecte oplevering. Wij plaatsen kunstgras in heel West-Vlaanderen, zoals ook in Brugge, kortijk, Roeselare, Veurne, Ieper, Oostende, Knokke, Diksmuide en Tielt.

Grastapijt plaatsen kan op vele ondergronden. Op een dakterras, balkon, over bestrating en op zand. Wel belangrijk is dat er een stabiele waterdoorlatende onderlaag wordt gecreëerd om beschadigingen aan het kunstgras te voorkomen en om voor vele jaren te kunnen genieten van uw prachtige tuin.

Kunstgras plaatsen, de voorbereidende werkzaamheden

kunstgras plaatsen kunstgrascentrumVoor een mooi eindresultaat is de ondergrond heel belangrijk. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij realiseren het werk met onze eigen mensen of wij werken samen met een grondwerker bij u in de buurt die wij opdracht geven de ondergrond (stabilisé of chape) te maken volgens onze specificaties. Het kunstgras plaatsen doen wij altijd zelf om kwaliteit te kunnen garanderen.

Laat u goed adviseren!

Wij werken met de mooiste grassen en plaatsen al meer dan 8 jaar. Bovendien heeft u maar één aanspreekpunt. Wij zorgen dat de plaatsing perfect uitgevoerd wordt. Kunstgrascentrum heeft een goede naam in West-Vlaanderen. Daar hebben wij hard aan gewerkt en blijven daar hard aan werken. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

rollen-met-kunstgras Kunstgras plaatsen lastig? Wij doen het dag in dag uit dus kennen inmiddels alle kneepjes van het vak. Daarnaast kan het ook zwaar werk zijn en is er het juiste materieel nodig om de rollen op de plaats te krijgen. Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Prijzen kunstgras plaatsen

Wij werken aan eerlijke prijzen. U krijgt een duidelijke prijsopgave zonder verrassingen achteraf. De kosten voor het plaatsen zijn ook afhankelijk van de oppervlakte van uw gazon. Daar kunnen wij dus helaas geen standaard prijs voor afgeven. Kijk voor een richtprijs bij onze plaatsingservice. Wij garanderen dat wij de beste prijs hebben in de regio. (Uiteraard wel vergeleken met gelijkwaardige kunstgrassen.)