kunstgras-balkon

Kunstgras op het balkon

Een saai dakterras of balkon? Denk eens aan kunstgras! Een echte grasmat is niet mogelijk dus wat zal uw balkon een blikvanger zijn met zo’n mooi groen grastapijt. Snel en eenvoudig creëert u een groene sfeer. En het allermooiste, u heeft er heel weinig onderhoud aan. Eenmaal geplaatst kunt u er jarenlang van genieten. Kunstgras heeft geen water nodig, het maakt kunstgras niet uit of het in de volle zon of in de schaduw ligt en u kunt het intensief gebruiken. Een mooiere en onderhoudsvriendelijker bedekking voor uw balkon bestaat er gewoonweg niet.

Voordelen kunstgras balkon

  • Kunstgras is een betaalbare en mooie oplossing voor iedereen.
  • Weinig tot geen onderhoud.
  • Kunstgras gaat lang mee en verkleurd niet.
  • Kunstgras kan op verschillende ondergronden geplaatst worden.
  • Lekkere zachte ondergrond voor de kinderen.
  • Ook ideaal voor balkonrenovatie. Geen afbraak nodig, enkel zorgen voor goede afvoer van het water (m.b.v. drainagemat).

Product en plaatsingsadvies

Kunstgrascentrum heeft veel ervaring als het om het verwerken van kunstgras gaat. U hoeft het niet allemaal zelf te bedenken. Een balkon is vaak niet zo groot dus het is eenvoudiger om te plaatsen. Om kosten te besparen kunt u dat ook zelf doen. Er is ook veel keuze uit kunstgrassen dus vraag ons gerust welke voor uw balkon het meest geschikt is.

Dus of het nu om de juiste productkeuze gaat of om advies voor plaatsing, wij helpen u graag verder!

›› Meest verkocht voor op het balkon: voordelig kunstgras Silk25