stabilise aanbrengen

Stabilisé aanbrengen

Bij Kunstgrascentrum West-Vlaanderen kunt u voor meer terecht dan kunstgras. Kunstgras is dan wel onze passie, zonder een goede ondergrond ziet het mooiste grastapijt er ook niet strak uit! Tientallen jaren geleden zijn wij gestart als aannemer voor terrassen en opritten. Pas later is bij ons de omslag gemaakt naar full service Kunstgrascentrum. De combinatie van onze ervaring met ondergronden en het leggen van kunstgras is de perfecte combinatie. Het voordeel voor u is dat het leggen snel en goed gebeurt – van zowel gras als stabilisé – en u verder geen enkel risico loopt. En als we dan toch bezig zijn, uw bestrating nemen we dan natuurlijk ook graag mee!

Samenstelling stabilisé

Het woord stabilisé staat voor gestabiliseerd zand. Voor dit doeleinde geselecteerd zand wordt gemengd met een bepaalde hoeveelheid cement. De verhouding zand/cement is erg belangrijk voor de stabiliteit (vastheid) van de ondergrond maar ook voor de waterdoorlatendheid. Teveel cement en uw ondergrond is niet waterdoorlatend genoeg, te weinig en het is niet vast genoeg.  Goed stabilisé maken is een vak apart. Wij hebben hiervoor een specialist in huis die exact weet wat de perfecte verhouding is om aan alle voorwaarden te voldoen. Zowel voor het plaatsen van kunstgras als voor aanleg van bestrating.

Prijs stabilisé leggen

De prijs van stabilisé leggen is afhankelijk van een aantal factoren. En hoe groter het oppervlak hoe lager de prijs per vierkante meter wordt. Ook is bepalend of we met mechanisch materieel in uw tuin kunnen of dat we veel handwerk moeten doen. Een prijs maken doen wij binnen 24 uur maar wij hebben wel een paar antwoorden nodig. Wij weten uit de reactie van onze klanten dat wij zeer scherpe tarieven hanteren. Dus niet alleen voor ons maar ook voor uzelf, wij zien uw aanvraag heel graag tegemoet!